Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

passar inte in

andra har planer
andra skrattar och pratar alltid med sina vänner

visst, jag också, men det känns inte äkta

som om jag inte passar in,
som om jag tänker mer än andra,
som om jag är gjort av något annat,
som om allt bara är en fasad

det regnar ute
går ensam
tänker

visst har jag vänner, men ingen man riktigt kan lita på
för att säga
är det här riktigt?



passar jag in?




Fri vers av zebrafisk
Läst 402 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-11 14:32



Bookmark and Share


  laracroft
linn, du är världens mest fantastiska människa ! klart du har vänner ! du är inte som alla andra. men vem vill vara det ? <3
2007-10-24

    eventualiteter
då ska du veta.
att jag tänker likadant ibland.
<3
2007-10-11

  Mats Henricson
Smarta och djuplodande frågeställningar som vittnar om hög intellektuell kapacitet . BRA !!
2007-10-11
  > Nästa text
< Föregående

zebrafisk

Mina favoriter
MSN