Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eldfluga

en ensam liten eldfluga försöker envist nå månen
varje natt försöker den flyga högre och närmare än igår
ju högre den kommer
desto jobbigare och svårare blir det


men så en dag inser eldflugan att månen redan är upptagen med solen
med att vara med solen

eldflugan faller ner, ner
plötsligt utan vilja,
bara ner




Fri vers av zebrafisk
Läst 465 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-11 14:32



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Fin saga med mänskliga hänsyftningar, en äkta fabel av god kvalitet. BRAVO !!
2007-10-11
  > Nästa text
< Föregående

zebrafisk

Mina favoriter
MSN