Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tejp

försöker laga ett trasigt hjärta



tejp, lim, låtsaskärlek
självklart fungerar inget


hjärtat slår långsammare och långsammare

slutar snart




riktig kärlek är det enda som fungerar, och min enda kärlek är du




Fri vers av zebrafisk
Läst 499 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-13 17:08



Bookmark and Share


  Kramgalen
Vilken underbart och kort! Kram
2007-12-13

  lilla t
Den här var underbar skriven rakt ur hjärtat!
2007-12-13
  > Nästa text
< Föregående

zebrafisk

Mina favoriter
MSN