Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett år många dagar

ett år sen fattade jag att det var du

elva månader sen var jag kär

ett halvår sen var det vi

fyra månader sen pratade vi inte






idag och alltid älskar jag dig




Fri vers av zebrafisk
Läst 441 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-13 16:44



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
I det här sammanhanget är Alltid ett ord lätt att använda. Senare i livet kommer du att uppleva att det inte stämde. Men fint skrivit.
2007-12-13
  > Nästa text
< Föregående

zebrafisk

Mina favoriter
MSN