Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
som jag går igenom nu...


precis som det är

kärlek är livets drog

man blir hög i dagar

och sen ett nervvrak




Övriga genrer av zebrafisk
Läst 394 gånger
Publicerad 2007-09-02 18:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zebrafisk

Mina favoriter
MSN