Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glömma

varför så svårt att glömma?
allt bra, allt dåligt
alla hopp om dig

min kära mamma sa,
du kommer bli förvånad när du inser hur fort man kan byta den man gillar
men om jag inte vill byta?

så vad gör man då?
när man ser dig varenda dag
så väldigt blind när man går förbi. är jag osynlig?

vad ska man göra för att få mig att glömma?


eller dig att minnas




Fri vers av zebrafisk
Läst 422 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-02 18:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zebrafisk

Mina favoriter
MSN