Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckan kommer



Sök efter nån som får dig att skratta
Ett leende kan räcka för att ta bort
de mörka molnen på din himmel




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 231 gånger
Publicerad 2007-03-15 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt