Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För jag förstår

Varför är du arg på dig själv för att du inte kan älska mig?

Jag klistrar hennes ansikte pa alla blondiner, granskar andra kvinnor med lupp och frågar mig om hon där eller hon där borta har det som krävs för att få dig att älska.

Och jag kan inte hata dig, för jag förstår.

När man inte kan älska nagon men ända vill att de stannar kvar tills man kan.




Övriga genrer av Attimi
Läst 503 gånger
Publicerad 2007-03-15 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Attimi
Attimi