Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som morgonsolen finns du inte än

 

pratsamt

sidan av ditt leende

förväntas jag av att inget är som i går

 


du kan klä ut dig hur som hellst och ändå är du lika fin


du kan bete dig som du villoch ändå älskar jag ditt flummiga jag

 


drömmar

liggandes jag sidan om dig

inte lika förvånande att du väckte mig

för är du var lika vacker då i morgonsolen




Fri vers av daniele
Läst 217 gånger
Publicerad 2007-03-15 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele