Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar om hjärtat



Som om det vore jag själv
tänkte hon gång efter gång
när hon sökte orden

hur djupt är inte människohjärtat
och vi tror att vi nått botten

märker vi då inte
hur vårt hjärta mynnar
ut i det stora, stora havet

att det vi tror vi är
endast en liten droppe




Fri vers av Rachel Roth
Läst 452 gånger
Publicerad 2005-02-17 16:55



Bookmark and Share


  Pica pica
...som för tankarna mot det islamiska sättet att tänka om människans själ...och vad som sker efter döden... Tack för denna lilla pärla!
2005-02-18

  Manal
så avckert skrivet, får en att tänka efter en hel del. Bra ordval.
2005-02-17

  Mats L.
skrivet här
2005-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth