Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterglas

Dämpad belysning
Flaskornas rader står där
Vinter utanför




Bunden vers (Haiku) av Mats L.
Läst 379 gånger
Publicerad 2005-02-17 17:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats L.
Mats L.