Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

beskriv den du gillar

 

 

"frånstött och fångar blickar med

en liten förväxlad tvist om att

det jag önskat allra mest

det kommer sen

utan att jaga

förvandlas jag när du går förbi

utan att önska på några krav

trillar jag in i

i morgon kan det inte vara annorlunda

med dig"

 




Fri vers av daniele
Läst 178 gånger
Publicerad 2007-03-16 12:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele