Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tre utav evighetens portaler


Det nuvarande ögonblicket

mitt hjärtas längtansfulla dörr

och dina strålande vackra ögon

dessa är tre utav evighetens portaler
varuti jag gladeligen faller
fritt




Fri vers av Mikael Lövkvist
Läst 410 gånger
Publicerad 2007-03-16 16:35



Bookmark and Share


  memma
rättfram och träffande. värmer inför nattens sömn.
2007-03-21

  Antropofagen
Underbart vackra eviga ögonblick, läser och njuter.
För tankarna till.... Dag Hammarskjöld var det?
\"Giv mig ett rent sinne - att jag må se dig,
Ett ödmjukt sinne – att jag må höra dig,
Ett kärlekens sinne – att jag må tjäna dig,
Ett trons sinne – att jag må förbli i dig.\"
2007-03-18

    ej medlem längre
Mycket vackert, mycket
2007-03-16

  KristinaE
Vacker, glädjerik och tillitsfull.
Tack för skön läsning.
2007-03-16

  prinscess VIP
det vackraste är kärleken
vackert poetat
2007-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Lövkvist
Mikael Lövkvist