Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

berg och dalbana

hur kan det svänga så?

ena sekunden är man högt där uppe

o i nästa så är man djupt därnere


hur kan det svänga så?


känslomässig bergodalbana

helt klart



hur kan man gå med på det?

har bara ett svar


att det på nåt vis är värt det


än så länge


men i längden


så blir det för snurrigt

för mig


men än klarar jag av dalar o toppar



för långt där borta så ser jag regnbågen

med sitt ljus i alla färger


det är det som håller mig uppe


i farten på bergodalbanan


ljuset på regnbågens färger

oh vad jag längtar dit




Fri vers av minette
Läst 299 gånger
Publicerad 2007-03-16 17:05



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP
så länge det svänger
finns det hopp...ro
får man tillräckligt
för eller senare...
2007-03-17

  Jan Linderoth
Jaha nu kände JAG igen mig! Du det planar alltid ut i slutet. Och det är inte dumt med toppar ibland!
2007-03-16
  > Nästa text
< Föregående

minette
minette