Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rubrik

Står ofta längst överst.
(gärna tilltalande)
Sammanfattar kommande handling.
(helst träffsäkert)
Lockar andra att följa upp.
(ofta beskrivgande)
Får andra att engagera sig.
(lämpliken få stavelser)
Liknar huvudtesen och/eller händelsen.
(i synnerhet innehållsrik).
Lägg vikt i ordvalet,
(genomtänkt och övertalande)
Syfta aldrig på rubriken,
(Undvik konflikter)
Få den vacker vid uttalande,
(försiktiga tillhyggen)

Den beskriver något,
något som skall ske.
Bra eller dåligt,
andra vet inte,
men vi längtar.

(Tankar innan festen)




Fri vers av Mique
Läst 204 gånger
Publicerad 2007-03-17 12:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mique

Mina favoriter
Haiku 49