Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möte, onsdag, 12.30

Pratar mat
som om vi inte redan visste

att du gillar Gotlandslimpa
med Goudaost och inlagd gurka

jag tackade aldrig för skjutsen
jag borde ha tackat för skjutsen
lite oftare

kom och hämta mig

men du har bilat
till Stilla Oceanien

-Vi hörs till sommaren,
säger du






Fri vers av Alfie M
Läst 301 gånger
Publicerad 2007-03-17 19:11



Bookmark and Share


  Myself
skön text,gillar slutklämmen,det outalade finns där som en magisk matta...
2007-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Alfie M
Alfie M