Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland talar tystnaden högre...


Oral panik


Du pläderar och pratar
i stereo
babblar på med surroundljud
men ingen hör vad du
säger

en annan mumlar
i mono
håller hällre igen om han
inget vettigt har att
säga


Somliga turas om att
prata
medan andra
konverserar





Fri vers av Gawain VIP
Läst 347 gånger
Publicerad 2007-03-17 22:10



Bookmark and Share


  notsomad
coolt...och träffande och tänkvärt för en pladdermaja som mig själv.
2007-03-18

    ej medlem längre
Åtminstone fyra olika sätt att kommunisera har du fått in i denna text....
Och det finns nog flera....kroppspråket till ex...hehe
Bra!
2007-03-18

  Lillali
Mycket bra och tänkvärda ord. Finns så många människor som bara mal och mal....
2007-03-18

    Camapani
Tack för att jag med dina ord fick syn på vad jag burit i mina funderingar. Tysnaden är eftertänksam, om vi vågar låta den tala.
2007-03-18

  Antropofagen
Tung titel!
\"ibland är det bättre vara tyst och tas för en idiot, än att öppna munnen och röja alla tvivel\"
2007-03-18

    eva m h
Olika sätt att inta etern!
2007-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP