Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är en sårskorpa jag inte kan motstå att pilla upp




Jag är fångad i min kärlek
min kreverande själ applåderar
dess bitterljuva galentoner
i väntanlängtan på refrängens extas
mitt glittrande fnitter
får inte plats i ditt vardagsrum
inte ens den mest strålande stjärna
når genom dina dystra gardiner

Solen letar efter en genväg
tar av hatten
tackar och bockar
för vetskapen om dina fönster
kanske den tränger igenom glaset en dag













JN - 07




Fri vers av Joanskij
Läst 616 gånger
Publicerad 2007-03-17 22:15



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg
Vilken helt bedårande väntanlängtansdikt!!!!!
2007-08-03

    ingvar VIP
Bra skrivet, \"väntanlängtan\" ett härligt, nytt ord.
Ingvar
2007-08-01

  Sanningsägaren VIP
Ja håller med nedanstående
ett härligt språk
välkommen hit!
Åsa
2007-03-18

  Neal
Du skriver bra !
2007-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Joanskij
Joanskij