Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så nära har ingen varit förut och nu kan vi inte ens ta en fika





vänder mig om

som mot en avlägsen hemstad

tänker

en gång

var jag ett

av alla ljusen












Fri vers av Alfie M
Läst 422 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-03-17 23:19



Bookmark and Share


  KLANG
ledsamt men ändå så vackert
2007-05-25

  Mangal VIP
Vemodigt vackert, eller har någon växt vidare mot nya mål?
2007-04-09

  Sofie Viktoria
Rubriken berättar nästan mer än dikten i sig, vilket här är mycket bra. Det är en sorglig ton. Vemod.
2007-03-18

  Elin R
en drömmande känsla över denna text.
få ord är bra.
titeln bryter fint.
2007-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Alfie M
Alfie M