Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla fågel

Jag såg en fågel flyga

över horisonten.

Det var den gången

när jag satt på berget.

Solen höll på att gå ner

och luften var varm.

Allt var tyst och lugnt.

Det enda jag hörde

var ljudet från dig

Du lilla fågel

när du flög så vackert

över horisonten.




Fri vers av Annelie E.B
Läst 341 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-18 14:44



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Det här är bara såååååååååå vacker poesi...såna där stunder får man ta till vara... att sitta mitt i naturens sköte och fyllas av dess HÄRLIGHET
2007-03-21

  Bissen
Ger mig varma frihetskänslor..
2007-03-19

  Havsjungfrun
=)...själv såg jag en fasan igår..när jag promenerade...har hört tranor oxå =)...härligt
2007-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Annelie E.B
Annelie E.B