Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du skriker i mitt huvud fortfarande


jag tvättar mina sår med
tårar

lär mig
leva med gråten

ungefär samtidigt som du

vattnar blommorna i Cecilias
önskehjärta.




Fri vers av temugg
Läst 573 gånger
Publicerad 2007-03-18 16:28



Bookmark and Share


  Neal
Fin dikt !
2007-03-18
  > Nästa text
< Föregående

temugg
temugg