Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fantastisk kärlekssaga



Jag vet att Våren är här när snödropparnas
vita klockor tittar upp ur marken
Jag sitter vid en porlande bäck och stirrar ner i den
Isen är nu borta och vattnet virvlar runt runt
Våren är speciell för den luktar inte
som de andra årstiderna
Våren är välkomnande god och varm

Jag vet att Våren är här när krokusarna
står med sina små blomkroppar tätt ihop
som ett slingrande kärlekspar
Som en fantastisk kärlekssaga

Jag vet att våren är här när stormarna ryter
Torkar bort allt som inte hör våren till
Solen som lyser upp mitt köksfönster
och flugorna som surrar nyvakna
Detta är så speciellt,verkligen underbart
Jag vill aldrig mer vakna utan Våren





Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 178 gånger
Publicerad 2007-03-19 07:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt