Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag längtar ut



Tidig solgryende morgon
Mitt fiskespö står färdigt
Jag ser ut över MIN sjö
Just den här morgonen är jag först
Först att välja var jag vill stå
Sjön som ligger kav lugn
Bara solens strålar som bryter av
Åh,vilken underbar morgon




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 201 gånger
Publicerad 2007-03-19 07:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt