Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en grattis hälsning till vår älskade dotter


Grattis på 7 års dagen!

Grattis vår lilla ängel
som förgyller våra dagar
Grattis till dig vår älskling
som tycks vara perfekt
som har ett leende
som får oss alla att smälta
som bär på en kärlek
som ingen kan göra annat än
att med själ och hjärta besvara
Grattis till dig vårt lilla barn
som livet tagit emot med öppna
kärleksfulla armar




Fri vers av hajjag
Läst 398 gånger
Publicerad 2007-03-19 10:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hajjag