Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*Replava har en mjuk, jämn och glasartad yta. Texturen kommer sig av den mycket lättflytande lavan.


Vulvkaniskt.

Vatnajökull
skakar, hulkar
lagerkakar
mattsvart
massa-rinn*

                      Sockersölen 
                      övergår
                      glacerar gölen 
                      efterspår

                                             assimilerar
                                             oförvitligt
                                             Etnas 
                                             innanlår.




Fri vers av Antropofagen
Läst 673 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-03-19 16:26



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Mumsigt hett du!
Etnas innanlår oho!
2007-10-03

  Lena Renman
Mycket, mycket bra!
lena
2007-07-14

  Bubamara - Maria Zakrisson
fashinerande hisnande ord

jag fastnade här ett tag
2007-04-04

  Bodil Sandberg
Det måtte vara VÅREN som på alla sätt och viss väcker poeters sinnliga lusta och skrivklåda mer än nånsin...och vilken tur...för då blir det såna här befriande underbara alster!!!
2007-03-21

  lodjuret/seglare VIP
kul kille

jaget drunknar närapå
i lavendeldoftande vikar

roligt med erotik
som inte är så... tydlig...
2007-03-20

  © anakreon VIP
Jomenvisst!
Naturens krafter
och safter...
Mums!
2007-03-20

  Söder
Härligt med vulkaner som vaknar till liv... snyggt diktat!
2007-03-19

    Lillemor
Vatnajökul o Etna.
skönskrivning för
passionen? Hur som helst
har dina vulvor, nej jag menar
vulkaner erotiken i lavan.
Spännande dikt.
2007-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Antropofagen
Antropofagen