Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vet inte riktigt vad jag ska kalla den.. Vet inte heller om den blev bra. Det kom bara en massa ord som rann rätt igenom mig och ut i fingrarna. Döm mig och berätta vad som är bra/dåligt för då gör du mig en stor tjänst!


Vi byggde en mur..

Idag var världens underbaraste dag. För när jag var på väg hem så såg jag någonting som inte skulle sitta där i koridoren. Det var du! Åh, vad lycklig jag blev. Det gick som ett glädje rus genom hela min kropp. Hjärtat sände ut elektriska impulser, sådär att det kittlar till lite här och där i kroppen. Jag studerade dig noga. Redan när vi svängt runt hörnet hade jag sett att det var du. Din jack, dina skor, ditt mjuka och ruffsiga hår.. Jag vågade inte hoppas. Men för varje steg jag tog så blev jag säkrare och säkrare. Det var du!

Du måste förstå att jag jag blev förvånad när jag såg dig där. Nästa lika förvånad som när jag förstod att det var vi två. Bara du och jag. Ingenting kunde komma mellan oss. Vi hade byggt en stor mur runt oss, så att ingen skulle komma åt och krossa oss. Våran kärlek är stark nu. Men vad jag inte förstår och kanske aldrig kommer få veta.. Varför valde du mig?




Dagbok av Jul_iia
Läst 278 gånger
Publicerad 2007-03-19 22:55



Bookmark and Share

  Jul_iia
Jul_iia