Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt

Det är tyst nu
Det enda jag hör,
är dina ansträngda andetag
Förlåt det var ej av mening
Förlåt mig min älskling

Allting blir tyst
Jag hör inte längre,
dina ansträngda andetag
Jag ser ej någon morgon dag
Förlåt mig min älskling




Fri vers av Jul_iia
Läst 405 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-16 14:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jul_iia
Jul_iia