Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min första dikt som rimmar och själv tycker jag den är ganska bra =)


Natten

Natten smyger runt varje hörn
Den gör mig rädd

Är vass lik en rosentörn
Jag våndas så i min bädd

Trodde jag var lik en björn
Stark och i en päls klädd
Jag våndas så i min bädd




Fri vers av Jul_iia
Läst 766 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-17 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jul_iia
Jul_iia