Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag får dödsångest av att åka skolans hiss! Snälla kan inte någon taifrån mig nyckeln?


Hissen

Det var tid för vår friluftsdag
Tvingas nu ha ett omslag
Sedan mitt knä gled ur led,
att gå till syster har blivit en sed

Hon gav mig nyckel till en hiss
Jag lovar det var en miss
Den är målad gul och är ful
Jag är så rädd för hiss-strul

Instängd i en gul, ful hiss
Känner att min framtid är oviss
Gud låt mig stanna på Soltorg
Det är mitt hem, min borg

Snälla ni jag vill inte dö
Jag lovar att bli mindre slö
I trappen jag ska springa
Mina knän jag kan tvinga

Till himlen jag hoppas komma
Helst vill jag nog undkomma
Kommer ni känna någon sorg?
Om jag tvingas lämna Soltorg




Fri vers av Jul_iia
Läst 570 gånger
Publicerad 2008-03-20 11:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jul_iia
Jul_iia