Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skör

Kärleken är skör och blir till vad man gör..




Fri vers av Jul_iia
Läst 420 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-28 21:34



Bookmark and Share


    Kelly T.H
Hej!

Jag håller på med ett projektarbete i årskurs 3 på Östra Real som handlar om ung poesi för unga. Jag söker därför unga poeter mellan 14-19 år som är villiga att vara med i en bok där en samling känslor och flödande ord skall öppna ögonen för andra ungdomar som aldrig riktigt kunnat relatera till poesi. Om du är intresserad av att hjälpa mig och samtidigt få dela med dig av din poesi till fler människor, så skicka gärna in en text/texter till ung.poet@hotmail.com med din ålder och antingen anonymt, ditt namn eller en pseudonym bredvid. Kan du kategorisera din poesi som lycka, hat, förälskelse, sorg eller dylikt så gör gärna det.

Har du fler frågor så tveka inte att kontakta kelly.travers@hotmail.com
2010-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Jul_iia
Jul_iia