Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårkärlek



Förälskade i kärlekens tankar går
när vårvindar viska och leka
För vitsippan strax uti backarna står
Då solen ska värma och steka
och sinnen kärleksfullt vaknar till
Små själar ömt varandra smeka
Vinterns kyla ingen mer sakna vill
Snart våren ej heller vill tveka







Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 219 gånger
Publicerad 2007-03-20 06:55



Bookmark and Share


  Ronny Berk
allas vår vårförhoppning i ords klädsel...
2007-03-20
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt