Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
suck på dig vännen min...vad gör man med killar som älskar en, om man vill ha deras vänskap, men inget mer?


om du vill...

Om du verkligen vill,
Så ska jag.
Om du verkligen ångrar
Allting du sa.
Om det verkligen
Inte var allvar.
Om du verkligen inte
Vill ha mig kvar.

Om du verkligen vill
Att jag går nu.
Om du verkligen vill
Bli lämnad.
Om du verkligen tror
Det blir bättre.

Om du verkligen vill
Mista en vän.
Om du verkligen inte kan
nöja dig med en vän.
Om du verkligen tror
Att jag hatar dig.

Om verkligen allt
Detta stämmer.
Om verkligen
Allting är sant.
Om detta verkligen
Är hur du känner.
Då går jag min väg
Igen.


Men jag tror inte du
Vill det.
Jag tror du skulle sakna
Mig då.
Jag önskar dig
Allt gott i världen.
Så ber du mig
Då går jag endå.




Fri vers av angel of tears
Läst 283 gånger
Publicerad 2007-03-20 14:36



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Innerliga rader skrivet ur en ängslig själ...ja för nog kan man känna sig både tvivlande och ängslig när någon ber en att gå...vänskapen borde ju vara självklar om det nu var något från början!!!!
2007-03-21
  > Nästa text
< Föregående

angel of tears
angel of tears