Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
alla har väl hört att om man kysser en groda så blir det en prins!


Grodan... Prinsen

var ute och letade
var ute och letade efter dig

var ute och letade efter en groda

jag har hört
jag har hört att om man kysser en groda
om man kysser en groda så blir det en prins
en stilig prins

men först måste jag hitta min groda
jag måste hitta grodan som är min
måste hitta den grodan som blir en prins då jag kysser den
måste hitta den grodan

måste hitta den grodan
som blir en prins då jag kysser den
och då när han är en prins igen
då kan han ta med mig hem
och så kan vi leva lyckliga

för jag vill vara lycklig
och jag vill vara lycklig med min prins




Övriga genrer av MikaChan
Läst 378 gånger
Publicerad 2007-03-20 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MikaChan
MikaChan