Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om ett möte mellan två människor från samma kontinent men ändå skilda världar.


Kulturkrock

Klockan var tre

lamporna tändes

musiken tystnade

människor myllrade ur

En fråga

Efter en sekund

svarade hon

Inte vad hon hade svarat förr

Hon var väl desperat

Redan på spårvagnen

Kom tvivlet i hamn

Men han var söt nog

Om han inte pratade

Skjortan på golvet

Musklerna skymtade

Utbyte mellan

två helt skilda världar

Visst var han från

samma kontinent

Men från ett annat land

från gymochsolarielandet






Fri vers av Krissie
Läst 669 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-03-20 21:25



Bookmark and Share


  Della K
Gymochsolarielandet minsann... ;)
Satte igång tankeverksamheten hos mig iaf. :)

Tackitack.
2008-07-19

  Michaela Dutius
Man kan se tvekan mellan raderna -det lyfter dikten.
Mycket bra
2007-11-16

    smuts
Jag tycker om hur du lägger detaljer lager på lager såhär. Dikten handlade inte alls om det jag trodde att den skulle handla om. Det känns kul när du gör så man ser allting så, bakochfram på något sätt.
2007-11-14

  archibald
Jävligt skön
får mig att tänka
2007-07-02

  SvartaRegndroppar
Snyggt skrivet, inte den kulturkrock man tänker på först kanske, välskrivet och väldisponerat!
2007-04-09

  Jean-Michel Orblin
tänkvärt
2007-03-27

    Ling
Haha, vad förvånad jag blev i slutet. Underhållande dikt med härlig vändning.
2007-03-21

  Bodil Sandberg
Hehe...ja där är dom visst väldans frejdiga och muskulösa...och inte oävna alls...ett nog så spännande möte med andra ord!!!!Tack för en härlig dikt!!!!
2007-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Krissie
Krissie