Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ensamhetens hjälte

du räddade mig
från ensamheten
tog mig till en plats
där tonerna blommade
här dansade vi
blommornas dans
till hösten kom
och allt vissnade




Fri vers av hajjag
Läst 253 gånger
Publicerad 2007-03-21 10:20



Bookmark and Share


    marilin
Fin dikt, stram men uttrycksfull. Önskar jag skrivit den själv!
2007-03-22
  > Nästa text
< Föregående

hajjag