Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en sekund var allt som krävdes

tryggheten bodde i ditt bröst
dina lyckans mål var nådda
slentrian och vardag
en underskattad lycka

en sekund var allt som krävdes
ett ord en blick en rörelse
ett oförklarligt adjö
allt var borta

förtvivlan bor i din själ
långt ifrån startlinjen
slentrian och vardag
en överskattad lycka






Fri vers av hajjag
Läst 322 gånger
Publicerad 2007-03-21 10:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hajjag