Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ändrar ingressen, Tack för rättelsen Steve.

Senryu ligger nog mig mera i fatet, än att tala om väder och vind.




Min första Haiku, sorry, Senryu.

Med eld i baken

på gammal travhäst vann han

flera på raken

 




Fri vers av Antropofagen
Läst 318 gånger
Publicerad 2007-03-21 17:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sen...vad? Märker att jag hänger inte med längre!
Min första Haiku kommentar ska jag säga dig...och omdömet är:
Kul som fan!:-))))
2007-03-22

    Bodil Sandberg
Vilt och passionerat...galopp galopp över stock och sten...snyggt senruy-at...fast egentligen kan jag inget om senruy-s men det kvittar va?...ja det är ju härlig frejd i detta vilket som!!!
2007-03-21

  lodjuret/seglare VIP
kanske skulle det ligga dig mer väl på tungan att skriva limerickar, de behöver ju blott en ort, några rim, ett gott slut och vara sådrä listigt ordvändande som du gillar så...

men den här dög väl för att vara en första ansats...
har hört att haikuer handlar om naturens växlingar...

din text får iallafall
hästhov, hästhov och... hästhov
2007-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Antropofagen
Antropofagen