Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svek kan te sig i olika skepnad.....


SVEK


Smärtan och ensamheten
slet i min kropp
jag frossade
av feber

törsten blev mitt
hopp!

längtan var ingen
dryck i världen....

kärlek stod på
min meny

Allt jag fick
var en klapp
på axeln.






Fri vers av Karin Rosberg
Läst 654 gånger
Publicerad 2007-03-21 20:06



Bookmark and Share


    candy__me
mycket bra dikt!
kommentera gärna mina oxå!
2007-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg