Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blottaren

När jag var liten
Alldelles för liten
Kom en man och visade
Mig sitt behag
Obehag
För en alldelles för liten

det sades till mig att det
var synd om denna man
han ville vara någon
ville synas för någon
hade ett behov av att visa
sitt behag – obehag

när jag var liten
men kanske mer som stor
vill jag vara någon
synas för någon
behov av att visa
mitt behag – obehag

så jag kommer till er
liten som stor
och visar allt jag har
blottar mig för alla
själen söker ro i era ögon
törstar efter en blick

så här är jag
en blottarinna
som tar av mig
för att blotta
min själ
i ord




Fri vers av hajjag
Läst 355 gånger
Publicerad 2007-03-21 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hajjag