Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hade vi bara varit tillsammans..


bedragen, betvingad och betrodd.

Känslostormar, till synes från ingenstans.
Skakar, skriker och skränar bort allt jag vet.
River, sliter, hugger och slår till, jag visste vad som hänt.

Frustrationsattacker, till synes från överallt.
Vibrerar, väsnas och väcker allt jag har.
Äter, smaskar, njuter och hatar, gör känslorna inuti mig.

Ångestimplosioner, till synes från mig själv.
Gungar, gnor och glömmer allt som var.
Gråter, sörjer, ömkar och ler, gör barnet som skriker i mig.

Uppvaknandeprocesser, till synes från omgivningen.
Lugnar, lättar och lyssnar till allt som är.
Förstår, godtar, ursäktar och inser, gör idioten som jag är.








Fri vers av Daniel Svantesson
Läst 397 gånger
Publicerad 2007-03-22 11:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daniel Svantesson
Daniel Svantesson