Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En lång arbetsdag på ca 16 timmar gör sitt för känslospelen..


Dödligt långt, förnärmande illa..

Dödligt långa dagar,
tiden flyter iväg, står stilla, rinner bort.
Dödligt långa nätter,
tiden flyter iväg, rör sig fort, försvinner upp.
Förnärmande korta drömmar,
tiden står stilla, rör sig inte nämnbart.
Tillsammans flyger vi iväg i drömmande sömntimmar,
med varandra som ankare.
Lättar loss, svävar iväg, rinner bort
och bara är.
Är varandra i dödligt långa stunder.
Är allt och ingenting i samma andetag.
Du, mitt allt, för långt bort under
dödligt långa dagar.




Fri vers av Daniel Svantesson
Läst 561 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-05-22 23:30



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Med varandra som ankare, bara älskar dina ord i en för övrigt mycket väl framförd dikt.
2007-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Daniel Svantesson
Daniel Svantesson