Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Magnetramsa


Kylskåpspoesi

Måndag morgon
het kärlek vid kylskåp
en härlig känsla




Bunden vers (Haiku) av Lars Granström
Läst 371 gånger
Publicerad 2007-03-22 13:19



Bookmark and Share


  [jimmy]
eller:

Måndag morgon
Slut efter söndagskvällen
Mjölken är sur
-
2008-01-15

  [jimmy]
-
Måndag morgon
surt efter söndagskvällen
Mjölken är slut
-
2008-01-15

    Vilhelm Backman
Härlig poesi!
Tisdag morgon
sval kärlek vid frysskåp
en olustig känsla.
Dina ord skapar mersmak!
Bra jobbat/Vilhelm
2007-03-24

  Gunwale VIP
Snyggt med allitterationerna, och innehållet var ju ljuvt! (Men kylskåpspoesi ger jag inte mycket för i sig, dom där dumma meningsbitarna som blir så uttryckslösa och ogrammatiska...)
2007-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granström
Lars Granström