Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skyldigt rinner oskuldens blod.


Divine decadence In A Virgin Package

 

 

jag blöder älskade
ser du?
du skar av mina vingar
jag kan inte flyga
inte ens i piruetten
i vinden
jag snurrar och snurrar


förr blev jag
klarare och klarare
i huvudet
ju mer jag snurrade
nu blir jag bara förvirrad
och undrar var jag är

 

jag blöder älskade
ser du?


jag ska sträcka min fot

POINT

men den ska balansera
tegelstenen
du så listigt lade på den

 

mina fossie-fossingar
sannerligen tunga
idag

 

jag blöder älskade
ser du?
kan du empatisera
och bli glad
sekunden
du vet att
du förstår
precis hur jag känner?

för att då känner
du dig inte
ensam
i ditt lidande
du skändade också
någon annan
precis som
någon skändade dig

du är visst inte ensam
längre


är du?


vi blöder älskade
eller hur?
egoismen
har satts
på sin spets
hur illa kan man
göra någon annan
för att inte själv
se så illa ut?

 

du vet, älskade
du visste
när du höll om
min lena kropp
att du
var i
närvaron av
gudomlig
oskuld
så nära
du någonsin
kommer vara
något
oskyldigt

 

vilken sorg!
vilken tragedi!
att födas till
att förgöra
för att man själv
inte kan bli.

 

kanske

föll

 

jag


du kanske
knuffade mig


ner
i din skit

du kanske
lyckades
krossa

varje

liten


del

 

av hopp

 


jag hade av att vara
mig
i en värld
som säger något
helt annat

men vet du älskade
vet du.

 

det finns något jag
aldrig gjort
det finns något
jag aldrig kommer bli skyldig

för


jag kan inte välja
att inte bli bedragen
men jag kan välja
att aldrig bedra

och vet du älskling.


jag är fortfarande

 

divine decadence in a virgin package

 

 




Fri vers av fossie
Läst 214 gånger
Publicerad 2007-04-22 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fossie
fossie