Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag väljer livet



När solen skiner så skönt
som den gör idag
Vem är då du som viskar
mitt namn i mörkret?
Döden?
Men jag kan inte andas i mörkret
Jag väljer livet och är inget offer
Och jag andas nu,så vem är du?




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 242 gånger
Publicerad 2007-03-22 14:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt