Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aura Aura Aura



Att leva lycklig
eller i olycka
En baby i magen

En blivande mamma strålar det omkring
Vad är skillnaden för henne?

För det är ju bara olyckskorparna
som kraxar om olycka hela tiden.
Fåglarna från Belsebub och Gehenna
Försvinn alla svarta satansfåglar
Hennes inbäddade ängel kommer ni inte åt!
Och innan ni försvinner
ska era näbbar bindas ihop
Tills ni är alldeles knäpp tysta
och luften tagit slut....
Ser ni inte den lilla ängelns Aura?

Än är det inte försent

att fly så långt

bort ni kan

Farväl







Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 236 gånger
Publicerad 2007-03-22 15:10



Bookmark and Share


  Ronny Berk
jag ser Dina ord.. försöker tolka Din beskrivning.. berörs av..
2007-03-22
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt