Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när hoppets låga fortfarande brann..... skrev jag denna sång tillsammans med mina barn nu har jag blåst ut ljuset, men jag älskar er för alltid.


I väntan på John Blund

Kan vi inte leka som vi gjorde förut
Snälla bara en kort minut,
bara en liten stund
i väntan på John Blund



Kan vi inte prata som vi gjorde förr
Snälla öppna kärlekens dörr
Bara en liten stund
I väntan på John Blund.



Kan vi inte hålla om varann som vi gjorde förut
Snälla älskling krama mig hårt
Bara en liten stund
I väntan på John Blund


Lek med mig, prata med mig , håll mig varm
Så jag kan somna tryggt i din famn
För att allt känns som förut.




Fri vers av Catrin
Läst 306 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-22 17:12



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Jag har hört den förrut, men den berör alldeles extra när man ser den som en dikt: Och du, visa ditt ansikte! så andra får njuta också!
2007-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Catrin
Catrin