Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älskade min.

om jorden går under
då vill jag
ligga tätt intill,
känna värmen från din kropp.

om mitt liv bara var
en sekund från sitt slut,
då vill jag denna
sista sekund
få krypa ihop mot ditt bröst.

låta våra hjärtslag
slå i takt,
medans livet sakta
rinner bort.

vill du låta mig göra det,
fast jorden inte går under,
och mitt liv inte ännu är slut?




Fri vers av angel of tears
Läst 231 gånger
Publicerad 2007-03-22 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

angel of tears
angel of tears