Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min reaktion på missbruket av \"diagnoser\" för att hotta upp sin text


eko för Niclas och andra som sitter på trappan med tappad papperslapp

förunderligt
hur orden faller i svart
och finner sin väg
till spektrums bottnar

märkligt
hur ordens makt
saknar resonans
från stummas klangbottnar

de som sjuder av återhållet liv
gapar med tomma munnar
som i en gölens syrefattiga dy
där syret aldrig räcker
till fler än de verbala

trots

att det finns fler färger
som i en annan värld
kunde stavas
respekt
men som aldrig ekade
i något som inte är större
än en själv




Fri vers av Maud Li
Läst 342 gånger
Publicerad 2007-03-22 21:16



Bookmark and Share


  Ronny Berk
\"ordens makt..\" o \"stummas klangbottnar\" o \"gölens syrefattiga dy\" ger mej associationer av mångsidigheten i ett filosofiskt tänkande.. den dikten berör ett ämne av vikt för skrivare..
2007-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Maud Li
Maud Li