Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mediers makt över ofullgångna hjärnor


En smal sprucken vas

Ungdomar är de frukter
reklamen helst plockar
Med förföriska bilder
av kändisar; lockar

Omogna, naiva,
ännu sprittande av grönska
Som godis för Reklamen,
de är allt de kan önska

Med ett ben i vaggan
och det andra tycks va stor
är dom lätt att förföra,
med Reklam som sin bror

Föräldralös framför TV-n
matas de av medien
för på gymmet är hans mamma
och hans pappa gör detsamma

Och Reklamen den plockar
allt som kan tas
Kvar framför Tv-n :
En smal sprucken vas




Fri vers av Mats VIP
Läst 289 gånger
Publicerad 2007-03-22 21:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du har satt fingret på en av nytidens största maktfaktorer....
Bra, väldigt bra skrivet!
2007-03-23

    Lena Nilsson
Den tål att läsa några gånger, den här...
2007-03-23

  KonstigaKatter
!!! Bra!!! Sant!!! Fint!!! ... och titeln... ah...
2007-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Mats
Mats VIP