Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom tillbaka till mig



Så fort jag slog upp ögonen visste jag att nåt var fel
Jag sträckte ut handen och kände att du inte var där
Igår var du så nära och alla kommentarer var överflödiga
Vi kunde alla sola oss i din glans
Men kanske jag var den som utnyttjade dig mest
och du tyckte det blev för mycket
Att jag var för mycket

Jag vill att du kommer tillbaka, önskar det hett



Älskade Vår Kom tillbaka




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 292 gånger
Publicerad 2007-03-23 09:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt